Amsteldijk

€ 3.750 excl.

Detail

 • Type of house: Apartment
 • Sold: No
 • Status: Available
 • Location: Amsterdam
 • Surface: 165 m2
 • Available from: directly
 • Number of rooms 4
 • Number of bedrooms: 2

Amenities

 • Sharing allowed
 • Storage
 • Unfurnished

Description

Met trots bieden wij aan: een luxe, hoogwaardig gerenoveerde woning gelegen in de populaire wijk de pijp (Amsterdam Zuid). De woning heeft 2 ruime slaapkamers, 2 luxe badkamers, een enorme living, open keuken ruimte en grote kelder ruimte en is gelegen aan de Amstel en is per direct beschikbaar.

Het betreft hier een zeer ruime woning die onlangs volledig is gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van luxe afwerking met hoogwaardige materialen.
De woning wordt gestoffeerd aangeboden.

Via eigen (afgesloten) entree komt men binnen in de woning. Meteen na deze entree zijn ruime ingebouwde kasten gemaakt die dienstdoen als garderobe.
Wat meteen opvalt bij binnenkomst zijn de enorm hoge plafonds, de speelse indeling en de grote hoge raampartijen die uitzicht geven over de Amstel.

Het woongedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning. De enorme open en lichte ruimte is voorzien met kastruimte die zijn geplaatst onder de raampartijen. Hierdoor zijn brede vensterbanken gecreëerd die dienst kunnen doen als bankje waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.

De luxe keuken met eiland is gelegen in het middengedeelte van de woning. De keuken is net een aantal treden lagergelegen dan de rest van de ruimtes van de woning. De keuken is o.a. uitgerust met een vaatwasser, ingebouwde combi-oven, koelkast met vriezer, spoelbak met luxe mengkraan en cooker. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om een ruime eettafel te plaatsen.

Via een paar treden omhoog, bereikt men de achterzijde van de woning. Hier is genoeg ruimte om eventueel ook een eettafel te plaatsen, een zitje of een bureau of dergelijken. Deze ruimte beschikt naast de hoge raampartijen over 2 openslaande deuren die toegang bieden tot de zijstraat. (de kuiperstraat). In de zomer kunt u de deuren openen zodat men kan genieten van het mooie weer.
Via stalen (open) trap bereikt men de tussen verdieping. Een ruime kamer die uitstekend gebruikt kan worden als master ‘’bedroom’’ of bijvoorbeeld een kantoorruimte. Deze kamer is uitgerust met inbouwspots, grote raampartijen aan de achter en voorzijde die mooi uitzicht bieden over het woongedeelte en uiteraard ook over de Amstel. Een leuk detail van deze ruimte zijn de terug geplaatst originele glas in lood ramen die ook open kunnen.
De vloer is uitgevoerd in een lichte composiet vloer welke is voorzien van vloerverwarming.

De achter ruimte van de woning biedt toegang tot de 2 luxe badkamers welke zijn uitgerust met stort douch, dubbele wastafel met luxe spiegels. Een van de 2 badkamers beschikt daarnaast nog over een ligbad en een toilet.

Hiernaast heeft men nog een extra (gasten) toilet met fontein.

Via een tussenhal bereikt men de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer is hoger gelegen. De ruime kamer heeft een raampartij aan de zijkant. De ingebouwde kledingkasten en extra bergruimte zijn gelegen onder deze slaapkamer.

Naast alle benoemde ruimtes beschikt de woning nog over een enorme ruime kelder. Deze kelder is netjes afgewerkt en kan gebruikt worden naar eigen behoefte. De aansluiting voor wasmachine en droger zijn hier ook aanwezig. Wat deze ruimte ook leuk maakt, is het (doorgeef) luikje wat gemaakt is tussen kelder en keuken.

Omgeving:
De woning is centraal gelegen in de wijk Amsterdam Zuid in de gezellige Pijp. Deze wijk is bekend om de Albert Cuyp markt, de Utrechtsestraat, het Sarphati park, het prachtige Oosterpark en het Amstelkwartier. De Pijp is bijzonder populair door de diversiteit aan restaurants, charmante winkeltjes en leuke cafés. Het treinstations Amstel, Rai en Zuid liggen op een korte fietsafstand en bieden goede verbindingen naar bijvoorbeeld Schiphol. Zowel de Noord Zuid lijn als de Oost lijn liggen nabij. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de A10 en A2. Er kan relatief goed geparkeerd worden.